Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. április 09. 15:00 - csubeszshuriken

Bővült a Psyk katalógus - Lassan égő, beleállós acid techno 

tresor308-artwork-720x405.jpgKétségtelen, hogy a jó techno akkor jó, amikor úgy rendesen bele kell állni, mert a tér összes rétegét szép lassan elkezdi feltörni. Egyre alattomosabb és erősebb hullámokban kúszik a gerincoszlop mentén a központ felé, ahol a szintetikus impulzusok végül átkapcsolnak valamit és az irányítást átveszik. Vagyis totális rákattanás, nincs agyalás, beszarás! Ebben a játékban Kanding Ray, Wata Igarashi és Abdulla Rashim is etalon, de most itt az új Psyk és ő is tudja ezt. 

A spanyol producer négy évvel ezelőtt már összepakolt egy teljes lemezt - katalógusában persze tucatnyi ep és egyéb kiadvány - de a Time Foundation számait visszahallgatva nekem az még nem volt elég bátor, nem volt elég rideg a bunker. A Moment Before masszívabb, szikárabb, minimalista és monolitikus drone, csak az alagutakban araszol. A populáris sallang utolsó maradéka is le lett róla vakarva, de ugyanakkor megvan hintve azzal a fűszerrel, amitől nem csak üt, de folyik is. Plusz az még külön jó jel, hogy ez a kilenc tétel ezúttal a berlini Tresor Records gondozásában jelent meg, ami ahogy látom még garancia is lehet, hiszen abszolút kultusz kiadóról van szó. Ez pedig itt egy 13 perces kivonat az anyag egészéből összeollózva, de a youtube videóatyaúristenen természetesen már minden fent van. 

 

Címkék: lemezek psyk
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr9814751545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása