Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. április 03. 13:00 - csubeszshuriken

Nem rég még az Anguish projekt - Most pedig ismét egy új Dälek 

c027fa32-481f-4363-90b9-e56e9b24e10e-1024x1024.jpegVégül is az a lényeg, hogy ki mennyire megy bele, mert ha mindent beletesz mindegy lesz, hogy miféle stílusok között utazik. A Swans ugyanolyan súlyos, mint a Bohren und der Club of Gore. A Portishead meg pont ahogy , simán leszedi a fejed és feltépi a szíved. Az Anguish névre keresztelt projekt lemeze is elképesztően mély zenei élmény volt tavaly, de úgy fest nem kellett sokat várni egy újabb remek Dälek cuccra. A negyedik dimenziós, kísérletező hip-hop duó elég aktív alkotó tevékenységet végez, így most megint megjelent egy ötszámos kislemez, melynek Respect to the Authors lett a címe. 

Az utolsó két nagylemezt követő kiadvány pedig egy exkluzív anyag, amely limitálva jelenik majd meg bakeliten és az apropója a német Exile on Mainstream kiadó huszadik születésnapja. Akikkel a páros régóta barátságban áll és most, hogy épp Európában játszanak, időzítették ehhez ezt a néhány felvételt, hogy közös anyaggal ünnepelhessék az említett évfordulót. A Respect to the Authors pedig stílusában is visszatekintés, inkább az Absence és a Abandoned Language féle masszív apokalipszisek kürtölnek, ezzel a morózus, monoton és monolitikus hangzásvilággal, ami igazából csak rájuk jellemző, nehéz lenne hasonló előadókat megnevezni. Szóval ez az Ep  is megy szépen fel az Anguish - Dälek, Fire!Orcehstra,a Faust egy tagja - album mellé, kivehetetlen a sztenderd lejátszási listából. 

 

Címkék: lemezek dälek
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr1314736335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása