Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. március 29. 13:00 - csubeszshuriken

Állatorvosos fastcore split - Failure és Ona Sop kombó 

a1375868085_10.jpgAz olasz powerviolence / fastcore trió, azaz a Failure már rendelkezik magyar vonatkozású kiadvánnyal, a Drinkin' Beer In Bandana Records jóvoltából a kazettájuk itt figyel a vitrinben és szeretem is nagyon. Az Ona Sop viszont egy viszonylag új, pár hónapos felfedezés. Bár az is tény, hogy nem egy veterán bandáról van szó. Tréfás, súlyos pv / fastcore ez is, idén jelent meg a Geezer című első komplett cuccuk is. 

Amit most ez a közösen összepakolt kombó követ, ezúttal a Dead Heroes kiadó támogatásával. Maga az anyag pedig természetesen nem okozott csalódást, ma már háromszor lement. Ahogy a múltkor az egyik cimbora fogalmazott: "A powerviolence lemezek közül még a rosszabbak is elég jók." Ezt a véleményt pedig én is osztom, de annyival még megtoldanám, hogy ezek lentebb ráadásul a jobb fajták. Óriás hangzás, tökös punkos kapkodás, szanaszét súlyozva, de néha kicsit lazábbra véve. A kedvenc számom pedig a Hashtag Macht Frei! Illetve a Rotiserrie Geezer, ahol Ona Sop feldolgozást nyom a Failure! Ami eléggé állatorvosos! 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr814726075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása