Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. március 26. 14:00 - csubeszshuriken

Orrfacsaró sludgecore a szomszédból - Negative Slug és a második albumuk 

a3574530893_10.jpgJátszottak már Budapesten, meg jönnek is megint valamikor. Ami kézenfekvő, hiszen a Negative Slug zenekar itt van a szomszédban és a Thulsa Doom Booking Tomijának van is velük kapcsolata. A zágrábi sludge banda nagyjából öt éve él és rohad, közben meg sorban pakolja felfelé a hosszabb és rövidebb, de mindig szakadék anyagokat. Néhány kislemez után jött a Tumor LP, majd két másik EP és aztán pár hete egy újabb nagylemez, melynek címe most Knee Deep In Raw Sewage. A bűz pedig valóban orrfacsaró, de nem kell hozzá mentacsokor, mert ez sludgecore baszki, tocsogjon is a dögben. Az ördögűző is attól lett klasszikus, hogy felhánytak benne a plafonra. 

Meg rohadni kezdett a csaj feje, a sludge is akkor jó zene, ha szakad tőle a wc lánc és a szar sem megy már lefele, csak az érzés jön kicsit közelebb , hogy mennyit is vagyunk képesek igazából kihozni magunkból. Ebben pedig a Negative Slug is nagyon jó, ezt a tíz számot is összerakták ultrafaszán. Kegyetlen nyitással a legelején, egyből gyilkolnak a powerviolence és grind hatások, harsog és harap az első három szám, de tényleg mint a kurva élet. A Sabbath templomba való beleborulásokkal az állattá változások is tök jól megférnek, a blues és a halál összeértek. Szóval rút és vérgeci egy férc lett az egész, nagyjából a japán Su19b, akikkel ezek után egy lapon tudnám őket emlegetni. Szóval érdemes megjegyezni, hogy valamikor ősszel jönnek majd Pestre, meg lesz egy közös kiadvány a budapesti Her Highness közreműködésével is, ami azért jó, mert nem rossz. Ez meg itt a lemez...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr2914717349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása