Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. március 21. 15:00 - csubeszshuriken

Okos grindcore és a detonátor - Closet Witch koncert és lemez

closet-witch2.pngRajongói oldaluk szerint az Iowa államból kimozgó négyes elég aktív a koncertezés terén. A képek és a videók is arról mesélnek, hogy sokszor játszanak furcsa vagy simán csak szokatlan helyeken, helységekben. Ami tök jó, mert ezek láthatóan mind olyan kis DIY bulik, amiket bármilyen zugba odaszerveznek pár tucat embernek. A Closet Witch pedig viszi az energiákat, brutális grindcore amit nyomnak, de elég ügyesen megfűszerezve, felfegyverezve ezt a modern hangzást. 

Ötletesebb, matematikus témákkal és okos üzenettel, ami ki van hegyezve, de nincsen túllihegve. A frontembercsaj Mollie pedig nagyon keményen megküldi, ennek az erőbombának egyértelműen ő a detonátora és gyújtózsinórja is egyben, bár ugyanez az erő tombol a dobos gyerekben. Jó őket nézni ezen a friss koncertfelvételen, ami két napja került ki a hate5six videócsatorna jóvoltából. Meg azt is jó látni, hogy a csaj nem fosztja meg magát a nőiességétől csak azért, mert egy olyan bandában nyomja, ami az egyenjogúság mellett is kiáll minden tekintetben. A tavaly megjelent bemutatkozólemez szövegeivel is, ami ahogy írtam kegyetlen gyors, de sokszor váratlan és kellőképpen fifikás is. Fasza kis banda ez...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr9614707392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása