Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. március 18. 19:00 - csubeszshuriken

Két napja a Saint Vitus bárban - A teljes Youth of Today koncert

maxresdefault_3_10.jpgFőleg amcsi koncertvideókon, de általánosságban is el lehet mondani, hogy ma már nagyon kevés olyan hardcore koncert van, ahol még ennyien állnak elől és aktívan, de maxi pozitívan vesznek részt a buliban. Ezért is jó megnézni a Youth of Today két nappal ezelőtt felvett teljes koncertjét, na meg persze azért, mert valószínűleg ők a húsz legfontosabb hardcore zenekarból az egyik, akik máig, ha néha megmozdulnak, még mindig formában vannak. 

Emlékszem, úgy tíz évvel ezelőtt elmentem őket megnézni Amszterdamban és kicsit csalódottan szemléltem azt a hetven-nyolcvan összegyűlt embert, aki eljött megnézni őket. Majd iszonyat boldogan távoztam, mert felrobbantották a helyet, ahol kivétel nélkül mindenki repkedett. Jó látni, hogy kicsit hosszabb szusszanásokkal, de ez a hangulat még most is megvan valahogyan. Mert lehet, hogy egyszer mindennek vége van, de a történelem az akkor is hallhatatlan. Itt pedig minden szám kurvára az. Az előzenekar meg a No Tolerance volt és mivel az unARTigNYC videócsatorna kamerája ezt is rögzítette, a mesterek alá őket is betettem. Fasza kis banda, a You Walk Alone lemez tökre beadja. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr3214699658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása