Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. március 15. 18:00 - csubeszshuriken

Ill Bill x Stu Bangas x Goretex - Hulk Meat

53470921_2436523906359363_3428515952508010496_n.jpgLassan mindenki visszatér oda, ahonnan indult. Igaz Goretex nem is váltott irányt, de a többiek és köztük Ill Bill is, azért nyitott a populárisabb hangzás felé. Meg a The Hour of Respiral album után egyfolytában unalmas Snowgoons alapokra nyomta, iszonyat egysíkú birodalmi szarokra. A második Heavy Metal Kings lemez viszont újra a régi volt, néhol kajak The Circle of Tyrants meg a kétezres évek elején az első okosságok. A tavalyi cucc után pedig megint közös projekt, amit most Ill Bill jegyez, de nyomja majd rajta Vinnie Paz és Goretex, Slaine meg két fazon.

A Cannibal Hulk lemezen kilenc nóta szerepel majd és közben megjött az első videó is, ahol Stu Bangas rakja a zenét a szokásos szörnyűségek alá. Ami tűnhet gyerekesnek, de én komálom, hogy ego helyett blőd horrorsztorikról, meg metál bandákról rappelnek. Nincs olyan szám, amiben ne utalnának valami súlyos kedvencre. A képregényhős kannibál sztori se túl erős, ha nem vesszük hozzá, hogy az újfajta szemétdrogok hatására pont az államokban, azért emberek csináltak durva dolgokat. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr5914691576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása