Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. március 11. 16:00 - csubeszshuriken

Gatecreeper tagok doom bandája - A Spirit Adrift új száma

d01wr9ovsaaeald.jpgMint a Gatecreeper tagok másik bandája, így ismertem meg őket. Ehhez képest - mármint, hogy máshol is játszanak - a Spirit Adrift  egy elég aktív zenekar. Még négy éve sem léteznek és már a harmadik nagylemezt mutatják befele, melynek ezúttal Divided By Darkness lesz a címe.

Az út mellett amin járnak pedig valószínűleg most is kitartanak és továbbra is tradicionális metált nyomnak. Erősítve azon zenei projektek táborát, ahol tagok hobbibandákba verődve nyúlnak vissza a gyökerekhez és az egész célja semmi más, mint simán örömzene, de valahogy mégis köröket vernek a fősodrásban zajló erőlködésekre. Vagy legalábbis nekem így jön le, én nagyon ritkán hallok csak olyan húzós és hangulatos, klasszikus metál nótát, mint a Hear Her. A Curse of Conception album is nagyon szép volt, de nekem ez az előzetes most kicsit annál is többet ígér, de ahol ilyen szintű kreativitás van, ott fejlődés is kell, hogy legyen. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr9614683012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása