Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. március 10. 18:00 - csubeszshuriken

Bolt Thrower ágyúfüstöt a Motörhead szél - Az új Martyrdöd lemez első tétele

b107dd05b1205a5a726303da8642d7e5.jpgA svéd crust színtéren van pár banda, akik lelakták magukat, ők lettek a lakodalmasok. A Martyrdöd azonban még az utolsó lemezével is aratott, a List szerintem simán elég éles. Meg nem is biztos, hogy emelni kell a tétet, lehet csak nagyon magas rajongói elvárás az, hogy a banda úgy lepjen meg, mintha még soha nem halottam volna. Vagy mint a Sekt és a Paranoia. Tíz és hét évvel ezelőtt, de előtte volt még kettő, meg jött még kettő, szóval az összesen hat. Most meg jön a hetedik Martyrdöd lemez májusban. 

Elég furcsa egy nagy metál kiadó videócsatornáján belefutni egy svéd crust bandába, de változnak az idők. Meg a Disfear viszonylagos sikere anno is sok mindent megváltoztatott, de többnyire nem jó irányba. Sok banda kezdte el követni azt az utat, aztán el is vesztették az igazi rajongóikat. Ez a Martyrdöd sztorijában is benne van, mert csak kevés olyan banda van, akik nagyobb kiadóval léptek szintet és a korai hangzásukból nem engedtek. A Hexhammaren című hetedik lemez első publikus nótája viszont úgy tűnik még tartja a szintet, kis Bolt Thrower ágyúfüstöt azért megfúj benne a Motörhead szél, de nyilván ez volt a cél. A Cashless Society című számot pedig dedikálhatták volna fél Kelet Európának, mert a zászló az lobog bazdmeg, de a kenyér az zacskós, mégis gyorsan szárad. A lemez meg május 10 - én jön és a Century Media gondozza majd. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr7214680962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása