Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. február 22. 18:30 - csubeszshuriken

Az új Miscarriage lemez - Goregrind horror és kínzó sludge formula...

a2714666112_10.jpgA kettőből kettő ebben a súlycsoportban meglehetősen ritka. Az új Primitive Man, amin tegnap óta lógtam. Ma meg ez a Miscarriage lemez, most már ez is rohadtul itt van és sújtja a nyakszirtet durván, de többnyire meglepően lassan. Amire az előzmények kapcsán nem feltétlenül lehetett számítani, hiszen a banda alapból deathgrind / goregrind vonalon mozog, a kilencvenes évek halál metál horrorjából építkezve. Az új atmoszféra azonban sokkal aljasabb, a kísérlet megtartotta azokat a hangokat, de idegőrlő középtempón ez a zaj sokkal gyilkosabb. 

Olvasom az ismertetőben, hogy a Pissgrave és a Revenge, mint hasonlóság a kiindulása alap. A végletesen extrém death metálhoz pedig adtak Godflesh és korai Swans hatásokat és végeredmény tényleg ilyen. Pont ennyire kellemetlen és kíméletlen. Túl van azon, amivel még azonosulni lehet és túl van a befogadhatóság határán is, mert kurvára beteges. Míg az első szám szétütött, a másodiknál már tartanom kellett egy kis pihenőt. A zajos, kaotikus hangzásvilág, a bántó effektek azt hiszem jócskán le fogják szűkíteni a hallgatóság körét, viszont fokozzák a sokkot. Ezekben a részletekben hasonlítanak is kicsit a Primitive Man jelenséghez, de egyértelműen nem emlegetném őket egy lapon. Azt hiszem ez ilyen sludge / goregrind lesz vagy mi a faszom, de nagyon adom. Hasonlót sem hallottam még, egy első találkozástól meg mindig elcsábulok. Az Imminent Horror tényleg a megnevezhetetlen borzalmak útja, jól oda leírva. Izgalmas és idegesítő tortúra. Alá pedig beraktam egy másik Miscarriage lemezt, mert mikor gyorsan tolják, az is nagyon kutya. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr3914643650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása