Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. február 21. 14:00 - csubeszshuriken

The World is a Vampire - A lemez, a Cloud Rat split és a Torture Garden split

a0448933363_10.jpgGalaktikus mocsár a metál univerzumban, Louisiana állam ragad baszki, mint kurva élet. A neves színtér újabb generációjához tartozó Thou pedig az egyik legkiválóbb balsorsú ragadvány, amit az a környék a porba ki bírt köpni. Bár nem hasonlít egymásra a két banda hangzása, de zenéjükben kicsit hasonlóképpen változtak el, mint például az Acid Bath. A klasszikus sludge kapott grunge, goth és punk injekciókat is, amik a Thou témáinak az elejétől szerves részei. Ezt pedig azért fontos megemlíteni, mert Bryan Funck másik zenekara, azaz a The World is a Vampire is hasonló hatásokból, ötletekből építkezik. New Orleans, mint közeg, ismét egy kuriózum bandának adott életet. 

Erőszakos, elegáns és melankolikus. Fröcsögi azt a hardcore dühöt, amit az élet a sludge metálba is belevarrt, de mindemellett ott van a kilencvenes évek életérzése, az a keserédes korhangulat, amit a grunge bandák rohadt jól át tudtak adni. Szóval változatos és elég zajos, de borongós és dallamos is. A floridai IFB Records pedig gyors egymásutánban most felpakolta az összes The World is a Vampire kiadványt a saját oldalára, ahol ezek szabadon hozzáférhetőek lettek. Kezdve a két első kislemeztől, amik ezen a felületen, mint LP jelentek meg, illetve a tavaly rögzített két split kiadvány is. Egy nagyobb lélegzetű cuccos a kanadai Cloud Rat grindcore punk szerzeményivel összefűzve, meg a Torture Garden jelenléte három súlyos számban, ők szintén helyi brigád és crust punkba nyomják a metál fifikát. Elég penge kollekció. Ragad a fülbe, mint szar a gatyára. Úgy fest Bryan nagy arcokkal szűrte össze a levet. A többit meg majd lentebb elolvasod. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr8114641196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása