Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. január 15. 15:00 - csubeszshuriken

Agents of Satan és Slobber tagokkal - Új These Bastards cucc

a1709052853_10.jpgHa nem olyan lenne ez a világ, ami már majdnem mindent elvett, amiben hinni lehet, még várhatnám a télapót. Pár hete decemberben is szépen ki kellett volna fényesítenem a lépőt, kipattintani az ablakba és talán megtörtént volna a csoda. Mondjuk, hogy elhozza nekem az új These Bastrads kislemezt, ami aznap már kint volt. A csukám viszont nem, szóval várnom kellett egy felugró posztig a facebook kék ég alatt és ezért csak most volt, hogy beakadt. Azért így is szép ajándék - úgy is már csak a közösségi médiában hiszek -  ki is pirosodott tőle az arcom. A Plutocracy és a No Less óta a West Bay vonal szívügy. A These Bastard meg áll Agents of Satan, Go Like This, Slobber és Conquest For Death tagokból. 

Ami azért ígéretes, mert rohadtul ígéretes. Az Agents of Satan és a Go Like This is Stinkweed Malone bandái voltak a legendás No Less és a Plutocracy után, de még a fazon halála előtt. Miután pedig meghalt, a West Bay Koalition kiadványai is apadni kezdtek. Pedig kivétel nélkül komáltam minden ottani formációt. A These Bastards pedig azokat a furcsa, de vaddisznó zenei keverékeket hozza vissza. Keménykötésű crossover hardcore és lelakott rock and roll szólók. Patent fastcore pörgetések és közben azok a pokolian fifikás gitártémák, mint amilyeneket Kalmex is tolt később a saját bandájában. Persze totál direktben hülyére véve az egészet. Olyan csúcspontokkal, mint Our Prayer, Into the Mosh és Sweet Cheeks. Kevés embert ismerek, akinek annyira bejönne ez a vonal, de nekem előzményekkel és ezzel az új cuccal is hatalmas favoritok. Akit pedig érdekel a West Bay Koalition teljes sztori, az IDE kattintva megtalálja a témában egy korábbi cikkemet. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr3514562848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása