Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. január 02. 17:30 - csubeszshuriken

No Regret buli az Aurórában - Touch, Contra, Wasted Struggle, Gear és Berriloom and the Doom

45282640_2211537699132233_1023280236059426816_n.jpgEmlékszem tavaly is valami egészen korán, mindjárt január első napjaiban volt valami No Regret Productions buli a Dürerben. Szóval idén sincsen másképp, az első hétvégét már fel is lehet venni a naptárba, mert lesznek jó kis koncertek az Aurórában. A házigazda Touch és a Contra megint egymás után lépnek fel, mint nem rég Győrben és az ottani élmények alapján ez a dolog egy elég fasza ötlet. Plusz a Contra tavalyi lemezét is itt lehet először beszerezni bakelitre vágva. 

A srácok egyik vendége pedig a  Wasted Struggle - valahogy róluk mindig lecsúszok, pedig komálom  - akik, ha jól tudom utaznak valami új cuccban és nem is játszanak mostanában túl sűrűn, szóval érdemes lesz elkapni őket, mert ha mostanában ritkábban is, de elég mogorvák. A Gear meg gyors, aránylag új és leginkább hardcore / punk. Megnyugtató, hogy jönnek mindig újak. A Berriloom and the Doom nevét sem nagyon ismerem még, de tök jó, hogy egy ilyen alternatív, avant-garde dolog is belefér az estébe. Aminek az eseményét és további részleteit ITT átkattintva találjátok meg a pénteki buliról. Nem is linkelek bandcamp oldalakat, ott megtaláltok mindent!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr7314529242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása