Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2018. december 15. 18:00 - csubeszshuriken

Irgalmatlan Colorado - Az első Inoculated Life lemez

20476400_1401661466596956_4690063008570341243_n.jpgVan pár denveri banda az extrém zenében, akik az utóbbi időben többünk érdeklődését is felkeltették szerintem. Spectral Voice, Vermin Womb, Of Feather and Bone meg ilyenek. Most meg itt vannak ezek a Dismember gyermekek és az Inoculated Life első nagylemezét simán oda lehetne tenni a Gatecreeper bemutatkozóanyaga mellé. Mert, ha zeneileg nem is teljesen azonos az ösvény, azért az Exist to Decay mozog azon a színvonalon, ahol a Sonoran Depravation. Csak a svéd körfűrész klasszikusok mellett némi új vonalas grindcore / hardcore is visszaböfög ebben a huszonkét percben. 

Ezért akár az Of Feather and Bone sem csupán a közös irányítószám miatt lett megemlítve, de egy Black Breath és Weekend Nachos hatás is belefér, ha nagyon tapasztani akarom a nevet a nevekhez. Az album kapcsán, amit először fáradtan hallgathattam, mert annyira nem csavart meg, viszont két nap múlva megint eszembe jutott és hálás vagyok magamnak magamért, hogy az vagyok aki adott nekik még egy esélyt, mert ez egy rohadt jó banda. Plusz a kiadójuknál is szépen körbenézek, bevallom nem ismertem a Redefining Darkness Records nevét. Az Inoculated Life első lemezével viszont bevésődött. Csak a lógójukat ne kelljen soha lerajzolnom, mert abba kurvára belebuknék. Bár végül is mindegy, úgy is minden a bukásról szól.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr1214487292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása