Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2018. december 12. 20:00 - csubeszshuriken

Pat O'Brien nagyon ki van - De kik vagytok ti? 

cannibal-corpse-pat-obrien.jpgSzerintem Pat O'Brian a Cannibal Corpse gitárosa se így akarta, de ez történt. Gondolom most is darabokban a fazon, épp szedi szét a saját tragédiája. Közben meg nem is vágja, hogy hatalmas tanár, mert az ő esete is tipikus tanítás. Feladja a leckét azoknak, akik emberileg mindig megbuknak. Az idevonatkozó hazai és a külhoni médiumok szépszámú munkatársa ugyanis keményen járja az iskolát, pakolják össze a szaros referenciát, amivel simán átlehetne igazolni a Blikkhez és az egyéb rohadékokhoz. Mert igen baszki, Pat elszállt aggyal kimutatta a foga fehérjét és nagyon ki van, de ti, akik együttérzés nélkül áruljátok a sztorit azoknak, akik gusztustalanul csámcsognak és röhögnek ezen... Szóval nekem az a kérdésem, hogy ti így szépen együtt kik is vagytok igazából és hol a kibaszott szívetek, a felelősségetek? 

Nem csak ebben az esetben - hiszen a zenei világ azért tartogat pár emberi tragédiát - hanem máskor is azt látom, ha gáz van, olyankor záporoznak a cikkek, dobni kell azt a kurva csontot. A hozzászóláseső pedig nem marad el, sosem csócsált még jobb ízűen semmit a paraszt, mint mások személyes szarát. Persze tudom kell a lájk - ennyi lett ez a nagyon nagy világ - de a kérdésem tényleg az, hogy nem lehetne ezt egy kicsit jobban is csinálni? Mert Pat O'Brian mögött is valószínűleg lehet egy sokkal árnyaltabb emberi történet. Az elcseszett drogfüggőséggel párhuzamosan mentális zavarok, magánéleti krízis, meg persze sok rossz döntés is, amikkel kell és lehet együtt érezni, azonosulni, még ha magával az őrülettel nem is. 

Ehhez képest én most sem és sosem látom azokat a mondatokat leírva, amik valódi együttérzést tanúsítanának, vagy kérdéseket vetnének fel. Pedig a metál sajtónak szerintem felelőssége lehetne ez is. Gondolatokat ébreszteni azokkal az életekkel kapcsolatban akikből ők is élnek, mert azok azért élnek, hogy nekünk meghalljanak a színpadon. De ha ez nem is megy, legalább ki - ki a saját felületének tisztaságát védhetné a mocsoktól, itthon például még sosem láttam, hogy oldal beszól a saját olvasóinak, ha azok érzéketlenek és gusztustalanok anélkül, hogy ismernék az adott esettel kapcsolatban a teljes igazságot. Én meg félek, hogy igazam van és igazából egy paraszt egyenlő egy kattintás, de javítsatok ki ha tévedek. Mindenesetre az biztos, hogy minden oldal olyan, amilyenek az olvasói.

Meg az is, hogy Pat O'Brian nagyon ki van. De a kérdés mégis az, hogy kik vagytok ti? Akik lerágjátok és lelakjátok a lebutított történetét - történeteket - néhány kattintásért. Akik nem kerestek válaszokat, mert nektek csak a botrány kell. És akik ott csápoltatok neki az első sorban, hallgatjátok a lemezeit, aztán mikor harminc év turné után elveszik és elesik az ember, egyszerűen csak kiröhögitek és kész. A média használni próbálja az előadókat és ettől még ez a világ sem mentes. A látogatók jó része pedig használja ezeket a felületeket, mert nekik nem elég egyedül otthon szarni, azt akarják, hogy mindenki lássa a szarukat. Kik vagytok ti, akik azt mondjátok, hogy a részei akartok lenni ennek az egésznek, de ezekkel kötitek a kompromisszumaitokat és mindig csak zabálni jöttök ide? Kik? Hát ezt nektek! 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr6614474720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása