Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2018. november 16. 13:00 - csubeszshuriken

Régi sulis grindcore a házban - Vorgar, SOTE és Karak még a Dürerben

45212745_1921304167951899_2552972828970319872_n.jpgMár majdnem elfogytak, de azért maradt valami. Közel az év végéhez is lesz még bőven pusztítás, géppuska dobok, miegymás. Például december 4 - én a Dürer kistermében egy régi sulis grindcore banda, meg pár hazai faszaság pattogtatja majd együtt a kukoricát. A texasi Houston ordenáré gyors brigádja, azaz a P.L.F. lesz a főszereplő. Tehát erős thrash / crust beütéssel fröcsöghet szét a jóféle blastbeat szeretet. Előttük azonban mindenkit jól megsoroz a Karak, felhergel a SOTE és kicsit megrág a Vorgar

Nevezett együttlét pedig már csak azért is ígéretes, mert a P.L.F. a napokban jött ki egy Jackhammering Deathblow of Nightmaris Trepidation című új lemezzel. A SOTE is hozott ki nemrég friss cuccot és augusztusban az új Vorgar ep is gusztusos volt. Így méltán várható mindenkitől a lendületes és vitális nekifeszülés. Szaloncukrot, adventi gyertyát mindenképpen vigyetek. Tiszta cipőben menjetek és legyen nálatok legalább kétezer forint. Kedvcsinálók előlegbe, szanaszét itt lefelé.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr9514376003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása