Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2018. november 10. 15:00 - csubeszshuriken

Jövőre is megyünk Bloodshed fesztiválra - From Ashes Rise, S.O.B. és Coffins...

45855305_2096055733789714_7338438833421156352_n.jpgA Friendship frontembere fejjel repült a terem másik sarkáig. Négy másodperc múlva, harminc emberrel a színpad előtt, már kész is volt a káosz. A Palm később csúnya darálással erősített rá a japán bandák jelenlétére, a Nightfell először Európában.. Húsz banda után, mikor már zsongássá folytak össze a hangok, az Agoraphobic Nosebleed jött és tisztán megrázó élmény tudott lenni. . Erre pakolt rá másnap az Enemy Soil, de az nagyon durván. Catharsis felkavaró volt, a Tragedy a nagy színpadról is hozta a szokásos katarzist. Szuper volt a Ghostchant, öröm volt, ha magyar banda is játszik. Az idei Bloodshed fesztivál erős nyomott hagyott bennünk, nem véletlenül az egyik legkomolyabb extrém zenei csődület Európában. A pár héttel a szeptemberi móka után pedig már jönnek sorban a nagysúlyú nevek a jövő évi programból. 

Van az a marketing stratégia, hogy először a kisebbek, aztán az egyre jobb nevek peregnek ki az adott rendezvény oldalára. A Bloodshed esetében azonban ilyen stratégia nincs, ők tegnap azzal kezdték a jövő évi program megszellőztetését, hogy cseréltek egy borítóképet, az újon pedig ezek figyelnek: From Ashes Rise, S.O.B. és Coffins, hogy egyből csak hármat mondjak. Szóval mese nincs, megint ki kell menni Eindhovenbe, mert a rendkívül szimpatikus szervezés olyan neveket sorakoztat, amiket máshol már nem lehet megnézni.

Ahogy idén a Catharsis, úgy jövőre a From Ashes Rise ad exkluzív koncertet, hiszen ők sem igazán aktív banda már, de a Doomstar Booking mindig bemozgat néhány meglepetést. Meghívásuk ugyanis csak ennek a fesztiválnak szól. Nincs olyan, hogy Enemy Soil koncert, az csak azért volt, mert Bloodshed és a S.O.B. se jön át semmi másért Japánból. Hogy egy Coffins, egy BRUCEXCAMBELL, Dopethrone és ki tudja még milyen atom bandák koncertjei után megkoronázzák a péntek és szombat estét. Szeptember 13 és 14 - én az Effenaar termeiben. Profi a helyszín, olcsó a repülőjegy, baráti a belépő, van egy hostel nagyjából tíz percre a buliktól. Ha pedig jól számolok, akkor van huszonöt zenekar, akik ott lesznek, de még nincs kint a nevük ITT. A Bloodshed követhető facebook eseményénél. Plusz nem tudtam nem berakni ide pár lemezt kedvcsinálónak. Hogy igazából hányas is lesz az a kabát. Sabotage Organized Barbarians és...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr3314363843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása