Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2018. október 30. 18:00 - csubeszshuriken

A visszatérők - Jonathan Hultén és The Devil's Trade pénteken az Instantban

41403558_2180138742057377_1579486936207196160_n.jpgHárom éve a Visszatérő szerintem többek között azért is kaszált az Oscar gálán, mert nem lehetett eltölteni azt a két és fél órát a főhős szenvedéseivel úgy, hogy közben ne köteleződj el mellette teljesen. Amikor pedig kialakul egy kötelék, ott már képtelenség máshogy szavazni. A történet pedig analóg, hiszen a Tribulation énekese, azaz Jonathan Hultén is lépett már fel szólóban Makó Dávid barátom The Devil's Trade néven futó sztorijával közösen és aki eltöltött egy estét ezzel a két fazonnal, az valószínűleg egyik másik alkalommal sem tud nemet mondani egy hasonló összejövetelre. Az utolsó hazai duplázás után erre pedig van is lehetőség, hiszen a két előadó pénteken, azaz november 2 -én az Instantban játszik majd, lassan közös turnéjuk végéhez közeledve, ahol a szintén szólóban nyomuló Sonya is fellép még a fiúkkal. 

A turnénak és a koncertnek pedig külön apropója, hogy a What Happened to the Little Blind Crow című The Devil's Trade lemez itt kerül először élőben bemutatásra és a Dávid által megírt és megosztott élményekből úgy tűnik, mindemellett és mindezekkel együtt ez újabb mérföldkő lesz az ő személyes utazásának történetében. Követni, hallgatni és olvasni mindezt pedig megint csak elköteleződés. Szóval nehéz lenne kihagyni azt, ahogy az elmúlt néhány év és ez az utolsó  két hét végül ismét hazatér Budapestre és itt is leül velünk szemben, arra a jó kis magas székre. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr1814334605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása