Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2018. október 29. 17:30 - csubeszshuriken

Akciós és kihagyhatatlan - Liberal Youth, Blackmail és Tango Underground turnémaradék

39942794_1978023295574538_4564720314822426624_n.jpgNe hidd el amit látsz! Magyarország sokkal jobb hely, mint Amerika. Ott ebből a keleti oldal és nyugati oldal dologból komoly balhé lett, míg itthon ez továbbra is a nemes szövetség két igen fontos alapja. Liberal Youth és Tango Underground, csak hogy mindenki vágja a témát. Ha pedig a Tango útra kel a Blackmail praktikus turnépartner, hiszen elég egy családi egyterű és máris mindenki boldog, mert fele annyiból megvan a benzinpénz. Egy jó kis koncert után a kocsiban pedig mindenki együtt lehet, amikor Csapi elmutogatja a kezével, hogy hogyan mozog egy rottweiler farokcsonkja, mikor elveszti a gazdájával a szemkontaktust, majd újra kiérdemli a figyelmet. Az pedig, hogy közben öt városban voltak, lesznek pöpec bulik, már csak hab a tortán. 

Ugyanis az öt állomásos közös szereplése a három fent említett bandának már valahol a felénél jár, de ettől függetlenül hírt adni róla még így is nagy élmény. Szóval nem is tudtam visszafogni magam. Ami pedig még vissza van, az a november 10 - re tervezett székesfehérvári buli ITT a Nyolcas Műhelyben. Illetve november 30 - án Budapesten a Robotban, melynek a facebook szintű eseményét ITT találjátok. Kedvcsinálókat pedig lejjebb raktam hadrendbe. Ha pedig már megnyitottam, sorban mindenkit meg is hallgatok. Aztán meg nektek is szép estét! 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr1914331583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása